LA KONGA DE GRÀCIA

El registre està tancadesBenvingudes a la 1a Konga amb Sonido La Timba com a amfitrió i ROSIE com a convidada especial. 


​LA TIMBA

Aqui, menys vergonya i mal rollo duem de tot. Vindrem ben forts disposat a fer la volta al món en 80 discs de pura crema tropical!! Atenció important no oblidar-se les ganes de rebentar la pista

ROSIE

El que et porto de Colòmbia! Sessió musical de ritmes afrocaribenys d'arreu i del pacífic colombià. Al son de la salsa, vallenato, cumbia y currulao per moure el cos sense parar!QUÈ ÈS LA KONGA?

Vila Vinyl Vinci - Torna el vinil a la Vila! 

La Konga sorgeix de les ganes de retornar la cultura musical i del vinil a la Vila de Gràcia. És per això que ens hem ajuntat amb els amics de LaKontra per poder oferir una festa on el ball i la música tinguin un paper principal. 

La Kng preten crear un nou espai per aquelles DJs que s’esforcen per oferir una selecció musical de qualitat en vinil. És per això que no ens tanquem a cap origen, cultura o estil amb la intenció d’expandir els nostres horitzons! 

L’ultim dijous de més, queden convocades totes les ballari/nes, melòmans i gent maca en general que vulguin passar una bona estona, en bona companyia i escoltant bona música.

 

COM FUNCIONA?

Molt facil! 

Com si d’una cursa de relleus es tractes, el primer selector convida a un segon DJ per a cloure la seva sessió plegades. A la següent festa, aquest segon DJ esdevindra el principal i convidarà a un tercer per que l’acompanyi tambe, i així succesivament. 


I per ultim dir que com és evident a la Konga no tolerarem cap actitud de merda!!DIA I HORA
dijous de setembre 28, 2023
Inici - 20:30 (Europe/Madrid)
divendres de setembre 29, 2023
Final - 2:00 (Europe/Madrid)

LaKontraVDG SCCL

Plaça del Sol 3 Local 1
08012 Barcelona (Barcelona)
Espanya
+34 686 02 98 34
lakontradegracia@gmail.com
Ves a la direcció
Organitzador

LaKontraVDG SCCL

+34 686 02 98 34
lakontradegracia@gmail.com
Comparteix