Qui som?


Aquest és un projecte que neix de l'ambició de quatre joves que venim de formar part d'una cooperativa que ha gestionat el Resolís, un Bar-Restaurant a la Vila de Gràcia durant els últims 7 anys, i que ara pretenem generar un nou projecte reobrint el que fins ara ha estat el mític Dorado de Plaça del Sol. Local amb més de trenta-cinc anys de trajectòria en l'oci nocturn de la Vila, el qual pretenem reinventar, ampliant mires i apostant per una cultura alternativa i crítica amb el sistema. Apostant pel diàleg i la col·laboració amb les veïnes, organitzacions i col·lectius, amb qui teixir xarxes fent de l'espai quelcom comunitari a on les cures, la desgentrificació i cohabitar al barri estiguin al centre.

Fent d'aquest un espai en el qual continuar reivindicant els nostres valors per aconseguir i construir una Vila de Gràcia popular i combativa. Amb un espai feminista, LGTBIQ+, antiracista i antifeixista que pretén oferir propostes culturals inclusives i apostar per un oci nocturn segur per a totes.

Espais

El Bar

L'espai físic de LaKontra compta amb una gran sala interior amb barres, taules i cadires, projector, música de fons...

Amb zona on jugar al billar o als dards amb les col·legues mentre preneu una copa o feu temps per l'espectacle (o per la terrassa!)

L'espai del bar es converteix en una sala polivalent on hi haurà música en directe, monòlegs, passes de cinema o de documentals entre d'altres. 


Aquí podeu consultar els actes que hem organitzat 

El passadís

El passadís d'entrada al bar serà l'espai expositiu de LaKontra de Gràcia, on artistes de diferents àmbits ens mostraran la seva obra i ens explicaran el seu projecte. 

Aquestes seran exposicions temporals, així que no tardeu en tornar-hi!


Aquí podeu consultar les exposicions passades i futures 

La Terrassa

Sent conscients de la gentrificació de la plaça del Sol i del barri, i considerant que les places són i haurien de ser per a les veïnes; el projecte de LaKontra de Gràcia pretén fer de la terrassa un espai polititzat que serveixi d'altaveu de les realitats que es viuen a la Vila.  

Amb preus populars i missatges reivindicatius a les taules, esperem que aviat puguem tornar a gaudir de les nostres places!