Col·labora amb LaKontra

Amb un pagament mensual (o una altra periodicitat) ens ajudaràs a fer créixer el projecte de laKontra de Gràcia. 

Necessitem tota l'ajuda econòmica possible per tal de que aquest sigui viable i pugui ampliar i millorar l'oferta d'esdeveniments que oferim.


Aconsegueix avantatges

Rebràs una targeta d'abonada amb la qual obtindràs fins a un 10% de descompte als productes del bar i fins a un 50% a les entrades als esdeveniments. 

A més, tindràs preferència en la compra d'entrades anticipades, així com ofertes exclusives.

Your Dynamic Snippet will be displayed here... This message is displayed because you did not provided both a filter and a template to use.
 • El primer pagament autoritza a LaKontraVDG SCCL al cobrament de la quota indicada, segons la periodicitat estipulada. En un termini màxim d'un mes des del pagament rebràs un correu electrònic avisant de la disponibilitat del teu carnet d'abonada per recollir al local. En cas de voler rebre'l a casa, els costos extres derivats seran responsabilitat de l'abonada. 
 • Aquest primer pagament significa que l'abonada accepta les condicions d'ús, els drets i deures de l'abonada, així com les possibles modificacions d'aquestes. LaKontraVDG  SCCL es compromet a que aquestes possibles modificacions no comportin canvis importants, i en cas de que sigui així, notificar-ho i donar la oportunitat a les abonades d'anul·lar el compromís sense prejudici per les parts. 
 • El carnet és personal i intransferible, i els beneficis que atorga només s'aplicaran a la persona titular. Qualsevol mal ús pot comportar la pèrdua de condició d'abonada i la pèrdua de les quotes pagades. 
 • En cas de voler donar-se de baixa com a abonada a LaKontraVDG SCCL, s'haurà d'indicar abans del cobrament de la següent quota. Un cop pagada la quota NO es farà cap reemborsament.
Drets i deures de l'abonada a laKontra de Gràcia
 • L'Abonada tindrà a la seva disposició el carnet d'abonada a laKontra de Gràcia en un termini màxim d'un mes . El carnet és personal i intransferible, i els beneficis que atorga només s'aplicaran a la persona titular. Qualsevol mal ús pot comportar la pèrdua de condició d'abonada i la pèrdua de les quotes ja abonades. 
 • L'Abonada haurà de presentar sempre el carnet físic (o digital) per aconseguir els avantatges que l'abonament comporta. LaKontraVDG SCCL i les seves treballadores es reserven el dret de demanar una segona acreditació que confirmi la real identificació de la persona titular. 
 • El principal benefici que té la persona titular és una tarifa especial a tots els productes que es venen al local, així com als diferents actes que s'organitzin. Aquesta tarifa implica un descompte de fins a un 10% del preu original del producte (arrodonint al decimal més alt). Els preus són fixes i estan a disposició de l'abonada a la barra. Si l'abonada està consumint a la terrassa i no a l'interior, el descompte s'aplicarà a la tarifa de la terrassa. 
 • L'Abonada tindrà accés a un portal web des d'on podrà comprar entrades als diferents esdeveniments que s'organitzin amb un descompte de fins al 50% sobre al preu de venta. 
 • LaKontraVDG SCCL es compromet a avisar a les abonades amb la màxima antelació possible dels actes que s'organitzin. També s'oferiran descomptes en entrades o reserves anticipades només per a abonades, així com altres ofertes exclusives. 
 • La condició d'abonada NO GARANTEIX L'ENTRADA AL LOCAL. L'aforament ple, l'existència d'un esdeveniment, les condicions en que es trobi l'abonada o el mal comportament d'aquesta podrà ser motiu per no poder accedir al local. 
 • El mal comportament envers les treballadores, l'espai o les usuàries podrà ser motiu d'expulsió del local i de pèrdua de la condició d'abonada. Les quotes ja pagades no seran reemborsades. 
 • L'Abonada tindrà a la seva disposició sempre un contacte directe amb laKontraVDG SCCL per qualsevol queixa, dubte o reclamació que pugui tenir.