La Konga de Gràcia vol.3

El registre està tancades

Benvingudes a la 3a Konga amb SELECTRESS DRI com a amfitriona i DON CARDENAL com a convidat especial. 
SELECTRESS DRI


💅Amb el dancehall i el reggaeton com a motor, Selectress Dri porta una selecció en vinil de temazos old school i actuals d'aquests gèneres.📀 La seva col·lecció de discos també passa per clàssics del pop dels 2000 i algunes novetats d'aforbeat, que us faran moure el culet🍑🎶


DON CARDENAL

🕺🏼 Amb el ball per bandera i el vinil per motor, Don Cardenal arriba amb l’únic objectiu de fer-te aixecar el cul del tamboret i posar-te a ballar. Fins ara amb el perreo com condició, aquesta vegada, Don Cardenal ens delectarà amb altres ritmes de la seva maleta: reggaeton, funk, salsa, disco, cúmbia... No importa l’estil, només importen els malucs! 💥


QUÈ ÈS LA KONGA?

Vila Vinyl Vinci - Torna el vinil a la Vila! 

La Konga sorgeix de les ganes de retornar la cultura musical i del vinil a la Vila de Gràcia. És per això que ens hem ajuntat amb els amics de LaKontra per poder oferir una festa on el ball i la música tinguin un paper principal. 

La Kng preten crear un nou espai per aquelles DJs que s’esforcen per oferir una selecció musical de qualitat en vinil. És per això que no ens tanquem a cap origen, cultura o estil amb la intenció d’expandir els nostres horitzons! 

L’ultim dijous de més, queden convocades totes les ballari/nes, melòmans i gent maca en general que vulguin passar una bona estona, en bona companyia i escoltant bona música.

 

COM FUNCIONA?

Molt facil! 

Com si d’una cursa de relleus es tractes, el primer selector convida a un segon DJ per a cloure la seva sessió plegades. A la següent festa, aquest segon DJ esdevindra el principal i convidarà a un tercer per que l’acompanyi tambe, i així succesivament. 


I per ultim dir que com és evident a la Konga no tolerarem cap actitud de merda!!

DIA I HORA
dijous de novembre 30, 2023
Inici - 20:00 (Europe/Madrid)
divendres de desembre 01, 2023
Final - 3:00 (Europe/Madrid)

LaKontraVDG SCCL

Plaça del Sol 3 Local 1
08012 Barcelona (Barcelona)
Espanya
+34 686 02 98 34
lakontradegracia@gmail.com
Ves a la direcció
Organitzador

LaKontraVDG SCCL

+34 686 02 98 34
lakontradegracia@gmail.com
Comparteix