Dj. Surda

El registre està tancades


DJ. Surda ara amb un nou look!!!
Reformulant la festa. Amb aquesta premissa el Dj. Surda ens presenta la Fórmula Surda, la seva particular forma d'entendre la música i la festa: ser creatiu alhora que trobar-se amb el públic assistent.


Dj. Surda és un especialista de la mescla creativa i la tècnica/gènere del mashup. El mashup, aquest gènere lliure d'estil, sorprenent i divertit que consisteix en formar explosives combinacions de cançons aparentment impossibles. És en efecte, la major figura del gènere al nostre país, motiu pel qual és reconegut per tot el món: responsable de les primeres festes 100% mashup MashuParty, (2012-), membre de la primera banda de mashups (MashUpParty Band, 2016-), també del col·lectiu de la Bootie (la primera festa de mashups al món, Califòrnia, 2003-) i editor a Crooklyn Clan (una de les majors dj pools, Nova York, 1993-). Els seus mashups i edits han rebut el suport i reconeixement de figures del sector com David Guetta, Lost Frequencies, Djs From Mars o DJ Coco.

Resident al Clap (Mataró), és habitual també en sales, festivals i festes Majors de tot el territori, tant a Catalunya (La Cabra, Vic, o La Clandestina, Manresa), com també a la resta de l'estat (Ochoymedio, Madrid, Play Club, Valencia), i inclòs a l'estranger (festes Bootie SF i LA, California).

Els seus sets dinàmics i divertits, flueixen a través dels estils i les eres musicals d'una manera sorprenent i personal que ell anomena la Fórmula Surda.

Entrades a taquilla.


DIA I HORA
divendres de juliol 12, 2024
Inici - 22:00 (Europe/Madrid)
dissabte de juliol 13, 2024
Final - 2:30 (Europe/Madrid)

LaKontraVDG SCCL

Plaça del Sol 3 Local 1
08012 Barcelona (Barcelona)
Espanya
+34 686 02 98 34
lakontradegracia@gmail.com
Ves a la direcció
Comparteix