EXPOSICIÓ: COSES QUE PASSEN EN UNA VIDA QUOTIDIANA I QUALSEVOL DE MARIA.IPUNT

El registre està tancades

COSES QUE PASSEN EN UNA VIDA QUOTIDIANA I QUALSEVOL, és un recull de coses que l'artista maria.ipunt ha fet i escrit els últims temps, i estarà exposada fins al 30 de novembre al nostre espai. Dimarts 10 a partir de les 19h farem la inauguració on brindarem, riurem i compartirem plegades.


Aquesta serà la primera de les exposicions temporals que acollirem dins del projecte de LaKontra i ens fa moltíssima il·lusió que la persona que inaugura sigui la Maria amb la qui hem estat treballant per elaborar la imatge gràfica del projecte i que ens ha fet unes il·lustracions precioses com la que podeu trobar al nostre logo.


Qui és Maria.ipunt?

Dissenyadora, il·lustradora, feminista, llibertària i activista. Quan pregunten qui som, gairebé sempre responem de què treballem, però no ens defineix la feina, ens defineixen tots els aspectes de la vida que interseccionen entre ells, tot allò que fem, les relacions, l'entorn, la situacio econòmica, social i també la laboral. Buscant retratar, des del disseny, la vida i quotidianitat que ens envolta, amb pocs filtres, com la realitat mateixa.

DIA I HORA
dimarts d’octubre 10, 2023
Inici - 19:00 (Europe/Madrid)
dijous de novembre 30, 2023
Final - 23:55 (Europe/Madrid)

LaKontraVDG SCCL

Plaça del Sol 3 Local 1
08012 Barcelona (Barcelona)
Espanya
+34 686 02 98 34
lakontradegracia@gmail.com
Ves a la direcció
Organitzador

LaKontraVDG SCCL

+34 686 02 98 34
lakontradegracia@gmail.com
Comparteix