MERKART

El registre està tancades

MerkArt: Fira d'Artesania i Música de La Kontra

Des de La Kontra us volem anunciar el llançament de MerkArt, un nou projecte mensual dedicat a donar suport i visibilitat a l'artesania local i al petit comerç. Aquesta iniciativa neix amb l'objectiu de crear una plataforma estable a la Vila de Gràcia on els artesans puguin mostrar i vendre els seus productes, alhora que aquells que ens acompanyin puguin gaudir d'un vermut de diumenge ben diferent. 


Primera Edició: Diumenge 26 de Maig


La primera fira MerkArt tindrà lloc el proper diumenge 26 de maig de 12h a 16h a La Kontra. S'hi trobaran una gran varietat de productes únics creats per artesanes locals. Els participants son:


- Bio.luffa: Esponges, fregalls i sabons ecològics.

- Borobilaren Ertzetik: Peces tèxtils fetes a mà.

- Mün: Dibuixos, prints, bosses i totebags pintades i brodades a mà.

- Amar-t: Joies exclusives.

- Sandra Feijoo: Il·lustracions i fanzines.


Cada edició mensual es realitzarà l'últim diumenge de cada mes, oferint l'oportunitat de gaudir d'una proposta musical diferent a cada esdeveniment. A la primera edició, comptarem amb la música de Col·lectiu Tonyina, que ens farà ballar amb una selecció de reggae, soul, funk, disco, cumbia, zouk i samba.Com participar-hi?


Si ets artesà i t'agradaria participar en futures edicions de MerkArt, envia'ns les teves propostes a lakontradegracia@gmail.com. Ens encantaria comptar amb el teu talent i creativitat per fer gran aquest projecte.


MerkArt és una oportunitat per donar suport al petit comerç i fomentar una economia més sostenible i comunitària. Vine a descobrir productes únics, gaudir d'un vermut amb amics i escoltar bona música en un ambient acollidor i festiu.
DIA I HORA
diumenge de maig 26, 2024
12:00 16:00 (Europe/Madrid)

LaKontraVDG SCCL

Plaça del Sol 3 Local 1
08012 Barcelona (Barcelona)
Espanya
+34 686 02 98 34
lakontradegracia@gmail.com
Ves a la direcció
Comparteix