Presentació de LLAÇOS d'enMATU + DJ SET

Les entrades per aquest esdeveniment estan exhaurides. Disculpeu les molèstiesLlaços és el primer EP d'enMatu. En aquest treball, enMatu s'alia amb alguns dels noms més interessants de la nova escena urbana catalana (Xavi Coca de The Tyets, IZZKID & dani6ix...) per presentar-se formalment. “LLAÇOS” és un EP curt, petit i immadur. Aquest EP no és més que el reflexe de la manera com viu i entén l'amor, les relacions, els LLAÇOS… l'enMatu. Un amor cursi i ridícul, trist i còmic, tímid però marranu.

Musicalment, experimenta amb diferents ritmes i sons però sempre pivotant al voltant del reggaeton. Aquest treball és una fotografia desacomplexada de la realitat artística i vital d'enMatu. Amb cançons marranes com 'GULUSSINA' i 'GORMITI', altres més emotives i personals com 'NO SOC CANTANT', i altres més petardes com 'FIAT 500' o 'UN JOC'. El que tenen en comú? HITS per ballar aquesta primavera.
enMatu ha emergit com una nova veu vibrant en la música urbana catalana. Amb la fusió de reggaeton, trap, rnb i afrobeat, entre d'altres estils, ha anat cridant l'atenció del públic més atent, a més de fer-se un nom dins de les promeses de l'urbà a Catalunya. Les seves lletres i melodies exploren les relacions personals amb una combinació de melancolia i modernitat. Les col·laboracions amb artistes del moment, com dani6ix i izzkid, a l'icònic disc de Nadal del Roots, consoliden un nou col·lectiu que puja amb força i que ja rep el suport d'artistes com The Tyets o Mushkaa. Una nova escena prometedora de la qual enMatu forma part com a artista clau.

DIA I HORA
dijous d’abril 18, 2024
Inici - 21:00 (Europe/Madrid)
divendres d’abril 19, 2024
Final - 2:15 (Europe/Madrid)

LaKontraVDG SCCL

Plaça del Sol 3 Local 1
08012 Barcelona (Barcelona)
Espanya
+34 686 02 98 34
lakontradegracia@gmail.com
Ves a la direcció
Organitzador

LaKontraVDG SCCL

+34 686 02 98 34
lakontradegracia@gmail.com
Comparteix