La Konga

El vostre fragment dinàmic es mostrarà aquí... Aquest missatge es mostra perquè no heu proporcionat tant un filtre com una plantilla a utilitzar.

QUÈ ÉS LA KONGA?

VILA VINYL VINCI

Torna el vinil a la Vila! 

La Konga sorgeix de les ganes de retornar la cultura musical i del vinil a la Vila de Gràcia. És per això que ens hem ajuntat amb els amics de LaKontra per poder oferir una festa on el ball i la música tinguin un paper principal.

La Konga pretén crear un nou espai per aquelles DJs que s’esforcen per oferir una selecció musical de qualitat en vinil. És per això que no ens tanquem a cap origen, cultura o estil amb la intenció d’expandir els nostres horitzons!

L’últim dijous de mes, queden convocades totes les persones les ballarines, melòmans i gent maca en general que vulguin passar una bona estona, en bona companyia i escoltant bona música.Veure les Kongues realitzades

COM FUNCIONA?
Molt fàcil
Com si d’una cursa de relleus es tractes, el primer selector convida a un segon DJ per a cloure la seva sessió plegades. A la següent festa, aquest segon DJ esdevindrà el principal i convidarà a un tercer per que l’acompanyi també, i així successivament. 
I per últim dir que com és evident a la Konga no tolerarem cap actitud de merda!!